<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=876564575726218&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ghid-Growth-Hacking

Învață secretele de marketing ale celor mai de succes companii din lume

Descoperă conceptul de marketing pe care l-au folosit companii precum Facebook, Twitter, Linkedin sau Airbnb pentru a ajunge giganții de miliarde de dolari care sunt astăzi.

ICON_ACCESARI

7,409 de persoane au accesat acest ghid.

  • Învăța cum poți găsi mereu cele mai bune canale și idei pentru creșterea afacerii, indiferent de industrie;
  • Descoperi o listă masivă cu cele mai populare idei și strategii de growth hacking pentru a atrage clienți noi;
  • Descoperi studii de caz: cum a reușit Dropbox să treacă de la a pierde bani cu fiecare client pe care îl atrăgeau, la o cotație de piață de 10 miliarde;
  • Vedea ce fac growth hackerii diferit pentru a crește afaceri atât de rapid și cu un impact atât de mare;
Așa cum s-a scris și pe:
Logos_biz
Logos_ctrl-d
Logos_start up cafe
Logos_republica
Growth Hacking Toma Grozavescu fondator SMARTERS

DESPRE AUTOR:

Toma Grozăvescu

Fondator SMARTERS

Toma are sute de ore de experiență în training, susține prezentări la unele din cele mai importante evenimente de business și marketing din România și contribuie pentru numeroase publicații și bloguri de marketing și antreprenoriat din țara noastră.

Punctele sale forte sunt înțelegerea clientului și găsirea celor mai eficiente metode de a ajunge la el.

Găsești totul explicat pas cu pas

Growth Hacking-ul a stat la baza creșterii exponențiale a companii precum Facebook, Linkedin sau Airbnb. Am adus acest concept în România și l-am adaptat astfel încât să poată fi folosit cu succes pentru orice tip de companie.

Furi adaptezi idei pentru afacerea ta

Descoperi studii de caz concrete în care am disecat elementele cheie care au dus la succesul unor companii care astăzi valorează miliarde. Am aplicat aceleași principii pentru a crește vânzările clienților noștri cu 300% și le poți adapta și tu orice tip de afacere ai avea.

Descoperi un proces gata testat

E plin Internetul de idei care sună bine în teorie. Noi am adus împrumutat acest concept de marketing de la cele mai de succes companii din lume și le-am testat în primul rând pe noi în ultimii 3 ani. În ghid vei găsi doar acele idei care funcționează.