<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=876564575726218&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Mixul-de-Marketing

Mixul de marketing revizuit: conceptul clasic, reinventat, pe care orice marketer ar trebui să îl cunoască

Descoperă o alternativă directă la mixul de marketing, un nou mod de gândire care te poate ajuta să deconstruiești marketing-ul și să găsești constant noi idei pentru a crește vânzările (indiferent de domeniul în care activezi).

ICON_ACCESARI  Peste  4,290 de persoane au accesat acest ghid.
  • Care sunt cei 4P din marketing?
  • Care sunt cele 6 pârghii de creștere ale unei afaceri?
  • Care sunt cei 7P din marketing?
  • Cum implementezi corect ideile de marketing?
Așa cum s-a scris și pe:
Logos_biz
Logos_ctrl-d
Logos_start up cafe
Logos_republica
Growth Hacking Toma Grozavescu fondator SMARTERS

DESPRE AUTOR:

Toma Grozăvescu

-fondator SMARTERS

Toma are sute de ore de experiență în training, susține prezentări la unele din cele mai importante evenimente de business și marketing din România și contribuie pentru numeroase publicații și bloguri de marketing și antreprenoriat din țara noastră.

Punctele sale forte sunt înțelegerea clientului și găsirea celor mai eficiente metode de a ajunge la el.

Găsești idei aprofundate

Ghidul nu se rezumă la idei superficiale precum „setează obiective”. Înveți pas cu pas cum să deconstruiești tot marketing-ul companiei tale pentru a ști apoi cum să maximizezi toate eforturile de promovare.

Descoperi conceptul de Growth Hacking

Companii precum Facebook, Linkedin sau Uber nu au folosit un plan de marketing, ci un concept de marketing numit Growth Hacking Marketing. În ghid vezi care sunt pașii pe care îi poți aplica și tu pentru afacerea ta.

Descoperi idei gata testate

E plin Internetul de idei care sună bine în teorie. În ultimii 3 ani am testat pe propria piele cam tot ce se putea. De aceea în ghid vei găsi doar procese și idei care funcționează.